Sanne in Portugal!

'I know I'm awesome, you can touch my arm if you like'

Hoi allemaal!

Het is alweer even geleden dat ik wat geschreven heb, dus ik ga uiteraard van alles vergeten te vertellen.. Vorig weekend zijn we met z'n allen naar Porto geweest, een gezamelijk programma met de studenten die daar nu voor stage zijn. Alleen zijn zij met 60!! En met 75 studenten (inclusief onze groep), dingen ondernemen duurt lang! Porto is een mooie oude stad, maar ook erg verouderd door achterstallig onderhoud. We zijn onder andere naar Casa da Musica geweest, een heel modern gebouw ontworpen door een Nederlander. Wat voornamelijk terugkwam in een aantal Delfts Blauwe schilderingen op tegels in een van de zaaltjes. Verder ook een rondleiding door de stad gehad (op de warmste dag in Porto tot nu toe deze zomer, 43 graden!!), een rondvaart (waarbij we de eerste regen in een maand gevoeld hebben, oke, motregen dan..) en een rondleiding door een portkelder, inclusief proeverij uiteraard, mjammjam!

Oh en ik zou bijna vergeten te vertellen dat ik anderhalve week geleden voor het eerst een arteriële punctie heb geprobeerd, toch een apart gevoel, een naald in een mens steken. Helaas lukte het mij en de dokter in opleiding niet, dus moest mijn begeleider het komen doen. Waarna hij zei: 'I know I'm awesome, you can touch my arm if you like'

Maandag en dinsdag gingen voorbij zonder hele bijzondere dingen. Woensdag werd ik ziek helaas :S Er gaat een virus rond hier, dus de helft van de groep is ziekig. Donderdag, vrijdag en grotendeels zaterdag dus met koorts op bed gelegen. Vandaag met een paar anderen een rondje gemaakt door Braga en het Archeologie museum bezocht (onze conclusie: een hele hoop oude stenen en glas zonder uitleg :P), daarna geluierd in het gras bij het zwembad en nu weer fijn op mijn kamertje. Toch nog niet helemaal 100% dus maar vroeg naar bed, zodat ik morgen weer naar het ziekenhuis kan.

En morgen is direct het begin van mijn laatste week hier! Nog 5 daagjes en dan komt Leon alweer hierheen, en pakken we de trein naar Lissabon voor een weekje :) Om dan de 27ste weer terug te keren naar Nederland. Ik heb hier een geweldige tijd, maar ik moet zeggen dat ik ook wel weer verlang naar thuis :)

Veel liefs! Ciao

Conny

Hey Sanne, jammer dat je ziekjes bent geweest hoop dat je je snel weer beter voelt en nog volop kan genieten van je laatste weekje daar. Heel veel plezier nog en geniet van je vakantie!!!!
Tot snel

Jorik

"Toch nog niet helemaal 100% dus maar vroeg naar bed, zodat ik morgen weer naar het ziekenhuis kan." Klinkt toch raar op de één of andere manier.

Afijn, geniet van je laatste week tussen de naalden en verwijderde ingewanden! :P

George

En, heb je z'n arm nog aangeraakt? :p.

Veel plezier nog de komende tijd (en een restantje beterschap :))!

Paula

Liefs kusjes en beterschap nog! x